Reacties

Een greep uit de reacties van deelnemers.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Dieke Gerritsen

"De workshops van Yaël en Alje zijn heel anders dan de workshops die ik ooit eerder heb meegemaakt. Nog nooit heb ik twee mensen gezien die met zo veel enthousiasme en passie hun boodschap overbrengen. De onderwerpen zijn vernieuwend en gericht op kwaliteiten waar ik later in mijn leven nog veel aan ga hebben. Bedankt!"

Albert Jan van der Werp

"Na hun workshop over het geven van complimenten kan ik ze alleen maar een groot compliment geven over hun workshops. Yaël en Alje zijn het beste te beschrijven als een zeer dynamisch duo dat het in zeer korte tijd voor elkaar krijgt abstracte begrippen simpel en duidelijk te krijgen. De energie en de positiviteit die ze beiden bezitten is duidelijk terug te vinden in hun cursussen die onze groep met de grootste plezier heeft gevolgd."

Marianne Franken

"De workshops van Yaël en Alje waren super. Het was erg vernieuwend hoe ze het dagelijkse complimenten geven in hun workshop uitlegden. Ook de presentatieworkshop was vernieuwend, omdat ze de basis, die iedereen wel 100 keer heeft gehoord, overslaan en aan de slag gaan met de tips die een écht verschil maken. Er zat zoveel enthousiasme in de oefeningen, dat ik het overnam en daarmee ging het nog beter. Ze hebben met hun tips en positiviteit zelfs een deel van mijn presentatieangst weggenomen."

Tessa Deggeller

"Ik heb twee workshops gevolgd van Yaël en Alje. Het was heel erg leuk om zo bewust met mijn vaardigheden bezig te zijn en ik kan me niemand bedenken die een workshop nóg inspirerender kunnen overbrengen dan Yaël en Alje. Daarnaast waren beide workshops verrassend leerzaam! Complimenten geven en presenteren, dingen die ik dacht inmiddels al wel onder de knie te hebben, kregen ineens een extra dimensie. Complimenteren klinkt als iets heel makkelijks en we staan er vaak niet bij stil. Bij de workshop heb ik echter een heleboel nieuwe inzichten geleerd, die ik meteen in praktijk ben gaan gebruiken. Presenteren is iets waar ik al aardig wat ervaring mee had. Ook hierbij was het heel verrassend hoeveel nieuws erover te leren is. De workshop ging niet over basisdingen die ik al wist, maar was veel diepgaander. Hoe bouw je een band op met je publiek? Wat voor woorden kun je beter wel en niet gebruiken? De workshop heeft ervoor gezorgd dat ik betere presentaties geef, en heeft daarom mijn vertrouwen in mijn presentatievaardigheden verhoogd."

Jelle Wiersma

"Ik heb van Talent2Gather twee educatieve workshops gevolgd. Zowel de workshop complimenteren als de workshop presenteren hebben een positieve indruk achtergelaten. Beide trainers van Talent2Gather stimuleren de deelnemers door hun enthousiasme en kennis van hun vakgebied Beyond the Basics te gaan. Ik presenteer na de workshop overtuigender en soepeler voor een groep. Met de workshop complimenteren is onder andere mijn feedback op collega's een stuk positiever geworden. Met de workshops van Talent2Gather heb ik de volgende stap gezet in het ontwikkelen van mijn vaardigheden."

Lynn Vogel

"Wat mij meteen opviel aan de workshops van Yaël en Alje was dat ze totaal anders waren dan de reguliere workshops die ik eerder al aan de universiteit gevolgd had: de nadruk lag bij deze workshops namelijk vooral op het zelf doen en zelf ontdekken. De aanpak van de workshop presenteren zorgde ervoor dat ik mij de inhoud van de gegeven presentaties na een maand nog steeds kan herinneren. Bij elke workshop moest ik denken aan het motto ‘practise what you preach’: met hun positieve en energieke houding zijn Yaël en Alje namelijk het levende bewijs van hoe effectief het kan zijn om zowel in het dagelijks als in het academisch leven complimenten te geven. Ik kan me daarom niemand voorstellen die beter een workshop zou kunnen geven over complimenten dan Yaël en Alje. Al met al vond ik het een geweldige en vooral unieke ervaring om aan de workshops van Yaël en Alje mee te kunnen doen."

Jan Douwe Krist

"Yaël en Alje zijn erg enthousiast en dat werkt zeer aanstekelijk tijdens de workshop. Dankzij dat enthousiasme en de interactieve opzet van de workshop blijft de kennis erg goed hangen, en wordt het geen moment saai. Zelfs na een relatief korte workshop heb je er echt dingen opgepikt."

Anne Mählmann

"De workshops zijn een toevoeging aan wat je al weet over de onderwerpen. Je leert er niet weer de basics maar juist inzicht en trucs die je helpen om beter te worden. De cursusleiders zijn enthousiast en zorgen voor een goede balans tussen theorie en het in de praktijk toepassen van de stof. Dit laatste doen ze aan de hand van gezellige en leuke opdrachten. Dit laatste zorgt er ook nog eens voor dat je je beter bewust bent van je eigen gedrag en dat de stof beter blijft hangen. Al met al was het een top cursus en raad ik mensen zeker aan deze te gaan volgen."

Kim de Wit

"Er is me een aantal dingen heel sterk bijgebleven van beide workshops. Ten eerste spat het enthousiasme er bij Yaël en Alje vanaf. Mede dankzij dit plezier ontstond een fijne open sfeer, waarin je zo op je gemak bent dat je vol mee kunt doen en dus ook de workshop optimaal kunt benutten. Wat ik daarnaast ook erg goed vond aan de workshops, is dat ze heel actief waren en de opdrachten heel origineel. Ze laten je gelijk alles toepassen wat je geleerd hebt, en dat werkt goed om alles te onthouden. Het is erg leuk om een keer niet voor een standaardvorm te gaan, maar juist out-of-the-box te denken en creatieve, uitdagende opdrachten te doen. Ik ben blij dat ik deze erg leerzame workshops heb gedaan en ik kan alleen maar aanraden dat anderen ze ook doen. Alje en Yaël zijn zulke leuke, positieve en gedreven mensen, die de kennis die ze hebben opgedaan graag delen. Ze zijn erg gemotiveerd en weten je op een leuke, positieve en gevarieerde manier iets mee te geven. Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame ervaring!"

"Ik heb bij Yaël en Alje twee workshops gevolgd, namelijk over presenteren en over complimenteren. De workshops sprongen er vooral uit door de originele aanpak: door middel van leuke interactieve opdrachten breng je de theorie meteen in de praktijk. Daarnaast werkt het altijd aanwezige enthousiasme van Yaël en Alje erg aanstekelijk. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stof meteen blijft hangen. Door de workshops ben ik zelfverzekerder gaan presenteren en ben ik me meer bewust geworden van het geven van complimenten."