Onze workshops

Natuurlijk(e) complimenten

Complimenten voor netwerken, feedback en privé

“I can live on a good compliment two weeks with nothing else to eat.” – Brief op 2 maart 1906 – Mark Twain.

Nu, in de 21e eeuw, is de kracht van goede complimenten nog even groot, zo niet groter: complimenten zijn een essentieel en vaak onderschat element in netwerken, feedback en je privéleven. Maar wat is een goed compliment? Waarom zijn goede complimenten zo krachtig? En hoe kun je ze optimaal inzetten voor je functioneren? In onze workshop ontdek je zelf jouw antwoord op deze vragen, aan de hand van originele oefeningen en achtergrond. Wij focussen op de praktische toepassing van complimenten voor succesvol netwerken, feedback voor gevorderden en je privéleven.

Duur: 2 uur

Reacties

Met de workshop complimenteren is onder andere mijn feedback op collega’s een stuk positiever geworden. (meer) a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a.. a. a.a.a. a.a.a.a..a. a.a .a.a… a.a.a.a.a.. a. a. a.a. a.

Jelle Honours student

Ook de presentatieworkshop was vernieuwend, omdat ze de basis, die iedereen wel 100 keer heeft gehoord, overslaan en aan de slag gaan met de tips die een écht verschil maken. (meer)

Marianne Honours student

Verrassend dat je over zo’n (lichtelijk uitgemolken) onderwerp als presenteren nog zo veel nuttigs kunt leren.
a. a. a. a. a.a. a.a.a.a. a.a.a.a.a..a. a.a.a.a.a.a. a. a. a. a. a.a. aaaa.

Anoniem -

Yaël en Alje zijn een zeer dynamisch duo dat het in zeer korte tijd voor elkaar krijgt abstracte begrippen simpel en duidelijk te krijgen. (meer)
a. a. a. a.a. a.a.a.a. a.a.. a.a.a.a. a.a.a.a.

Albert Jan Honours student

Presenteren: van goed naar uitstekend

Onze workshop die de meeste handvatten biedt om zelf jaren op door te groeien.

Hoe kreeg Martin Luther King het voor elkaar dat 50 jaar na zijn beroemde speech ‘I have a dream’ zijn boodschap nog steeds bij ons bekend is? Wat doen TED-sprekers waardoor iedereen hen sympathiek en competent vindt?

De geheimen van hun succesvolle presentaties kun jij je eigen maken. Uitstekend (jezelf) presenteren vervult een belangrijke rol in de volgende stappen in je carrière: niet alleen is dit van belang voor succesvolle presentaties maar ook voor sollicitaties, vergaderingen en netwerken. Presenteren is een veel geoefende vaardigheid, maar wat kun je doen om niet een ‘goede’ maar een ‘uitstekende’ presentatie neer te zetten? In onze workshop krijg je alle handvatten om dit te bereiken, gaan we aan de slag met jouw persoonlijke vraag en met de belangrijkste onderdelen van presenteren: kennisoverdracht, zelfpromotie en een duurzame boodschap.

Duur: 4 uur